Poskupljuje meso i mliječni proizvodi

Bez autora
Jan 18 2011

Nakon prošlotjednog poskupljenja kruha, ovog će tjedna u Sloveniji za 5 do 10 posto narasti cijene mesa, dok će se cijene mliječnih proizvoda povećati nakon 1. veljače. Ljubljanske mlekarne poručuju kako će cijene proizvoda zbog promjena cijena energenata i ambalaže narasti za prosječnih 3,5 posto, a najviše za 6 posto. Perutnina Ptuj već je povećala cijene proizvoda koje izvozi na europska tržišta, dok će proizvodi za slovensko tržište poskupjeti nakon 20. siječnja. S obzirom na daljnje trendove poskupljenja sirovina, moramo pošteno reći kako nije nužno da će ovo biti posljednje ovogodišnje poskupljenje.

Poskupljuje meso i mliječni proizvodiNakon prošlotjednog poskupljenja kruha, ovog će tjedna u Sloveniji za 5 do 10 posto narasti cijene mesa, dok će se cijene mliječnih proizvoda povećati nakon 1. veljače.

Ljubljanske mlekarne poručuju kako će cijene proizvoda zbog promjena cijena energenata i ambalaže narasti za prosječnih 3,5 posto, a najviše za 6 posto. Perutnina Ptuj već je povećala cijene proizvoda koje izvozi na europska tržišta, dok će proizvodi za slovensko tržište poskupjeti nakon 20. siječnja.

’’S obzirom na daljnje trendove poskupljenja sirovina, moramo pošteno reći kako nije nužno da će ovo biti posljednje ovogodišnje poskupljenje’’, izjavio je predsjednik uprave Perutnine Ptuj Roman Glaser.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik